Niko's Site
Restauratie F1 en GMC Vandura
HomeAbout MeF1 part 1F1 part 2F1 part 3Info

GMC Vandura 6
Hier is ze dan!!! De shorty volledig gespoten!!!Het vanneke word nog eens volledig geschuurd en in de blanke lak gestoken als afwerking.
Het vanneke is terug thuis voor de verdere afwerking.
De ruiten worden terug geplaatst en ook de sunvisor word aan het dak bevestigd.Nu kunnen ook de werken aan het interieur beginnen.
zowel de vloer, zijkanten als dak worden eerst voorzien van een isolerende laag.
Het frame voor het bed word ook gemaakt.
Het dashboard en de middenconsole worden ook in het nieuw gestoken. Eerst een grondlaag...
... en dan een nieuw kleurtje erop.Onder het bed word er opbergplaats voorzien.De nieuwe zij en dakpanelen worden geplaats. Er word ook een opbergplaats voor een frigo voorzien en 
verdere voorzieningen die nodig zijn voor de inschrijving als camper.Tijd voor de panelen te plaatsen! Ik heb daarvoor 2 jaar crusus autobekleder gevolgt. De shorty was mijn project. Hier zie je een nieuw zijpaneel overtrokken in skai. 
Natuurlijk word de shorty voorzien van een hoop ledjes. In elk knopje van de nieuw bekelede panelen is er een ledje gestoken. Dat beloofd als special effect!!!!Dakraam uitgewerkt en meters en paneel voor verlichting voorzien.

Nieuwe zij en dakpanelen worden bevestigd. Kastjes worden ook afgewerkt in skai. Oppervlakte van ons wasbakje word afgewerkt met mozaiekjes.

Nieuwe deurpanelen.Ook de zetels heb ik zelf opnieuw overtrokken in leder!
Mijn dochter heeft voor een mooie zelfgehaakte plaid gezorgt voor op het bed van het vanneke! Voor meer info over haar haakwerkjes: www.madebylientje.beDe achterlichten en bumper worden geplaatst en afgewerkt.Aan de voorkant worden ook de lichten, grill en bumper geplaatst en afgewerkt.Vanneke staat klaar om naar de keuring te gaan!!! Ook een aangepaste wielcover kon niet ontbreken!!! De Shorty is gekeurd en kan op de baan!!!

Onze Shory in zijn volle glorie!!! Uitbreedsels eronder, andere banden en velgen eronder en de nieuwe uitlaten eronder!!!! 
Er zijn nog enkele werkjes aan de binnekant zoals het leggen van een vloer en wat afwerking, maar de Shorty is na 4 jaar werken eindelijk zo goed als klaar!!!
Iets om trots op zijn!!!

Ondertussen staat het nieuwe project al te wachten... 
Deze keer gaan we eens geen amerikaander oplappen maar een VW!Een volkswagen kever uit het jaar 1964. Tis eens iets anders hé!!! :-)
Project zal hier ook op de website te volgen zijn.

GMC Vandura
GMC Vandura 2
GMC Vandura 3
GMC Vandura 4
GMC Vandura 5
GMC Vandura 6
HomeAbout MeF1 part 1F1 part 2F1 part 3Info